…odločitev je bila jasna, slaščičarka bom!

Pri nas doma smo zelo sladkosnedi in vsak vikend smo z mamico nekaj pripravili, od piškotkov, tort, štrudlja.., spomnim se vseh teh čudovitih vonjav po sladkem. To je ostalo v meni in brez tega vonja ne morem, to je moja strast, izziv, da spečem nekaj dobrega, sladkega, da diši in se stopi v ustih. Ko se je bilo potrebno odločiti za poklic je bila odločitev jasna, slaščičarka bom.

Moje delo, moja strast

Od leta 2012 do leta 2014 sem obiskovala srednjo slaščičarsko šolo v Novem mestu, Grm-center biotehnike in turizma, smer slaščičar. Pridobila sem poklicno, srednjo slaščičarsko izobrazbo.

Kasneje sem delala v različnih slaščičarskih delavnicah, kjer sem si nabirala izkušnje, pekla pa sem tudi doma, kar tako za domače in prijatelje. Ravno domače okolje in prijatelji so mi dali potrebno samozavest, da sem se odločila stopiti na samostojno pot podjetništva in delati v življenju to, kar me osrečuje in veseli. Veliko mi pomeni, da je moje delo, moja strast, kar me izpopolnjuje in osebnostno gradi.

Naslednji korak – odprtje slaščičarne

Moja rdeča nit je izdelava sladkih dobrot po tradicionalnih receptih, z uporabo domačih sestavin, izdelanih z veliko ljubezni do sladkega.

Vse moje dobrote lahko kupite v moji mali slaščičarni na Trgu Zbora Odposlancev 59 v Kočevju. Odprta je vsak delavnik od 08:00 do 17:00

Lokacija slaščišarne